Despre Noi

Platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică, ARTmania Events s-a consacrat ca principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Explorând mereu drumuri noi, ARTmania Events a capitalizat experiența și prestigiul dobândite de-a lungul anilor și a devenit unul dintre cei mai serioși organizatori români de spectacol, având în portofoliu câteva festivaluri de amploare, precum Blaj aLive – eveniment aflat la cea de-a 5-a ediție -, sau ARTmania Festival, aflat anul acesta la cea de-a 12a ediție. Una dintre mărcile importante, cu prestigiu și tradiție pe scena culturală regională, ARTmania Festival și-a conturat propria identitate cu un concept îndrăzneț, găzduit într-un ambient special – Piața Mare a uneia dintre cele mai frumoase citadele medievale din Estul Europei. De-a lungul timpului, ARTmania Events a organizat spectacole memorabile cu trupe apreciate la nivel internaținal, de la Nightwish și Serj Tankian, la Die Toten Hosen, Whitin Temptation, HIM, Tarja Turunen, The Gathering, The Sisters Of Mercy, Lacuna Coil, Republica, Helloween, Poets of the Fall sau Deine Lakaien, printre mulți alții.

ARTmania Events, își derulează programele  sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice și a coeziunii sociale și o declarație pentru apărarea valorilor europene. Campania este o inițiativă a Yourope, asociație la care ARTmania Festival este afiliat, alături de 90 dintre principalele festivaluri din Europa.

ARTmania Events lansează anul acesta un nou proiect, “Sibiu- Festival City”, în cadrul căruia va fi organizată, în premieră în România, reuniunea East European Music Conference. Evenimentul se va desfășura în perioada 27-29 iulie și va fi găzduit într-o locatie cu adevarat speciala, în Sibiu, oraș listat anul acesta de TripAdvisor în topul celor mai frumoase 10 locuri de vizitat în Europa. Iubitorii de muzică și amatorii de artă, alături de experți din industriile creative și de principalii operatori din industria europeană de spectacol sunt așteptați anul acesta la Sibiu pentru trei zile dedicate culturii.

Sibiu Festival City oferă amatorilor de muzică și iubitorilor de artă o suită de evenimente de elită, într-un program cultural complex, care include de la concerte și expoziții, la workshopuri, conferinte și alte tipuri de evenimente derivate din cultura rock.