Beatrice Gabor

Co-fondator – Asociația MaiNoi

România

Beatrice Gabor este specialist în comunicare, organizare de evenimente, coordonare de proiecte și consultanță de business, activând în aceste domenii de peste zece ani. Pasionat agent al schimbării, Beatrice consiliază companii și organizatori de evenimente să-și autdepășească limitele prin inovație și prin reinventarea serviciilor, produselor și evenimentelor lor, pentru a integra principii de sustenabilitate și a contribui, astfel, la dezvoltarea durabilă a societății.

Beatrice este co-foundatorul Asociației MAINOI, organizație non-guvernamentală dedicată protecției mediului, promovării culturale și educației alternative, care vizează aducerea practicii organizării de evenimente sustenabile, prietenoase cu mediu, de la nivel de “excepție de la regulă” la cel de normalitate, ca standard firesc îmbrațișat de către toată industria de evenimente din Romania și internaționale. Din 2014, Asociația MAINOI este partenerul festivalului Electric Castle din Romania, pentru care Beatrice co-coordonează programul de sustenabilitate pentru reducerea amprentei de carbon a evenimentului și pentru sensibilizarea publicul în legatură cu schimbările climatice. În 2015, programul a câștigat poziția de “runner-up” la categoria EE Music Star Festival la EE Music Awards în Barcelona, iar în 2016, a fost selectat pentru premiul Green Operations la European Music Awards, Oscarurile programelor ecologice din industria muzicală europeană.

Prin inițierea Music Drives Change, campanie MAINOI creată pentru artiști care își invită publicurile la schimbare prin muzică și activism, Beatrice își dorește să atragă atenția asupra rolului muzicii ca factor-modelator de dezvoltare societală sustenabilă. În campanie s-au alăturat deja artiști de renume internațional precum Asian Dub Foundation, The Cat Empire, Nightmares on Wax, Dub Pistols, Rudimental, The Subways, The Glitch Mob, precum și artiști români ca Subcarpați, Coma, Mara, Grimus, Diamonds Are Forever.

Beatrice este licențiată în comunicare și relații publice și masterandă în managementul proiectelor, a profesat in Londra și la nivel internațional, lucrând in medii dintre cele mai diverse, de la start-up-uri, la ONG-uri sau organizatii internationale precum agentii ale Națiunilor Unite.

www.mainoi.ro / www.musicdriveschange.com