Flavius Florea

Avocat senior – bpv Grigorescu Ștefănică

România

Flavius Florea este avocat senior în cadrul bpv Grigorescu Ștefănică. Acordă consultanță în sectoarele tehnologie, media, telecom, atât start-up-urilor locale, cât și companiilor internaționale. Flavius are experiență în oferirea de consultanță juridică pentru obținerea autorizațiilor necesare desfășurării festivalurilor, precum și în probleme legate de finanțarea unor producții cinematografice.

bpv Grigorescu Ștefănică este o societate românească de avocați care are în portofoliul său unele dintre cele mai sonore nume din sectorul media din plan internațional. Printre cei pentru care bpv Grigorescu Ștefănică a acordat consultanță se numără Google (YouTube), Universal Music, Walt Disney Pictures, Sony Music, Sony Pictures, EMI, Chello Media (acum AMC International Network), Kintop Pictures.

bpv Grigorescu Ștefănică a susținut, de-a lungul timpului, desfășurarea Festivalului de Film Evreiesc, precum și diferite vernisaje de artă organizate în București, cum este galeria de artă contemporană LABORNA.
bpv Grigorescu Ștefănică a sprijinit și activitatea MNAC, ICR precum și a mai multor regizori, actori și muzicieni români.

www.bpv-grigorescu.com