Boyan Robert Pinter (Boiadjiev)

Boyan a fost implicat în muzică aproape toată viața sa. A activat ca interpret, profesor de chitară, administrator de arte, coordonator de producție, consultant și agent de booking pentru toate domeniile artelor, cu excepția Puppetry. În prezent, își împarte timpul între Pittsburgh, Statele Unite ale Americii și Sofia, Bulgaria, unde lucrează ca promotor de muzică și festivaluri, ca agent de booking și în management.

Facând parte din echipa de producție a celui mai mare promotor din Bulgaria – Sofia Music Enterprises – Boyan a luat parte la unele dintre cele mai mari producții care au avut loc în regiune: Sting, Depeche Mode, Roger Waters, Aerosmith, Slayer, Dream Theater, Whitesnake, Preot, Iron Maiden și Cirque du Soleil.

În prezent, Boyan se ocupă de trio-ul Saint Electrics, care și-a făcut debutul Eurosonic în acest an. Boyan, de asemenea, produce și e agent de booking pentru Festivalul Sofia GuitArt – o platformă care prezintă chitariști mari și oferă, de asemenea, un loc pentru dezvoltarea educațională și muzicală atât artiștilor tineri, dar și celor cu experiență. Festivalul are loc de trei ori pe an în diferite centre culturale bulgare.