Jannica Honey

Fotograf

Suedeza Jannica Honey, după ce a obținut o diplomă în științe umaniste, s-a mutat la Edinburgh, unde a studiat fotografia și imagistica digitală. După experiența acumulată ca fotograf pentru revista The List Magazine, unde pozele ei au acoperit întregul spectru de arte, călătorii, mâncare și evenimente, a început să se concentreze pe subiecte mai provocatoare, printr-o serie de eseuri foto.

O bună parte din munca ei din ultimul timp, este îndreptată spre muzicieni, precum The Killers, Emma Pollock, Frightened Rabbit, The Horrors și Young Fathers), iar pozele ei au apărut în The Guardian, LA Times, Aftenposten, Svenska Dagbladet, The Scotsman, the Sunday Herald, Vogue, Dazed & Confused, Tank, Aesthetica Magazine și Swedish Gaffa.

Mai mult decât atât, datorită sensibilității portretelor făcute de ea, a ajuns să fotografieze o gamă largă de evenimente, de la conferințe feministe până la recepții sociale anglo-suedeze de la Camera Comunelor și de la Palatul Buckingham.

Un alt proiect important de-al ei, se numește ’When The Blackbird Sings’, care ilustrează aspectele multiple ale ciclului feminin prin fotografii ale femeilor și ale naturii (Suedia / Scoția).