Roxana Șunică

După 10 ani de activitate la Recolamp – asociație care se ocupă de managementul deșeurilor de echipamentele de iluminat, în care ultima poziție deținută a fost cea de Director general executiv – Roxana a acceptat provocarea pieței gestiunii deșeurilor de ambalaje, astfel că din martie 2018, ea deține funcția de Manager Marketing, Comunicare & Corporate Affairs la FEPRA International.

Cu o cifră de afaceri de 32 milioane Euro, fonduri cu care a finanțat reciclarea și valorificarea a peste 178 de mii de tone de deșeuri de ambalaje în 2017, în numele producătorilor și importatorilor pe care îi reprezintă, FEPRA este una dintre cele mai importante organizații de transfer responsabilitate din România.

Roxana a absolvit Facultatea de Drept în 2003, iar în prezent urmează un program de blended-learning al Oxford College of Marketing pentru a obține Diploma în Professional Marketing, CIM Level 6. În cei peste 15 ani de activitate profesională, Roxana a acumulat experiență lucrând pentru: BRD Sogelease IFN S.A., Ursus Breweries, JW Marriott Hotel și Forumul Donatorilor Români.