Claire O'Neill

Claire este un pionier al sustenabilitatii in muzica live si in evenimente. Co-fondatoare a A Greener Festival (AGF) in 2006, a stabilit standardul pentru evenimente verzi certificand sute la nivel global pentru “A Greener Festival Award”, de la Glastonbury pana la Roskilde Festival. Clairea a creat in Green Artist Rider in 2019 impreuna cu agentia Paradigm pentru a oferi training la nivel global pentru evenimente sustenabile, consultanta in strategie si actiuni cu organizatorii evenimentelor muzicale si sportive importante si are o retea de evaluatori AGF in peste 30 de tari. Claire este organizator al conferintei anuale Green Events and Innovations, infiintata in 2008, in parteneriat cu International Live Music Conferecen (ILMC), Londra. 

Certificarile The Greener Arena si Greener Tour au fost gandite de Claire, care a lucrat cu agenti, promotor, artisti si sali de concerte, unind industria pentru actiuni si tinte comune de sustenabilitate. Ca Head of Consultancy la AGF, Claire este consultant pentru RHS, campionatele World Air Race, Director de Sustenabilitate pentru Queens Platinum Jubilee Pageant, consultant de sustenabilitae pentru LIVE Green si Presedinte al grupului de lucru verde al Asociatiei de Muzica Electronica. 

Claire este  Show Producer and Aerial Performer pentru Arcadia Spectacula la Festivalul Glastonbury si in turnee internationale, precum si director al ONG-ului Arcadia Reach CIC. Fost Manager General al Asociatiei Festivalurilor Independente, a zburat de pe acoperisul Stadionului Olimpic din Londra imbracata in Mary Poppins la deschiderea Jocurilor Olimpice din 2021 pentru a-l invinge pe Voldermort cu o umbrela.