Flavia Boghiu

32 ani, de profesie sociolog. Înainte de a fi în administrația publică, a activat 10 ani în domeniul serviciilor sociale și comunitare, ca antreprenor social și ONG-ist, precum și partener în cadrul unor proiecte europene de cercetare. 

 

Între atribuțiile de viceprimar se numără cele legate de cultură, urbanism, servicii sociale, educație, transport public, evenimente și turism. Este, de asemenea, coordonatorul campaniei de vaccinare COVID-19 în Municipiul Brașov.

În 2021 Brașovul a vibrat, atât in Centrul istoric cât și (deocamdată timid) în câteva cartiere, datorită evenimentelor organizate sau finanțate de către Primaria Municipiului Brașov. Nu doar că a fost anul cu cea mai mare alocare bugetară pentru finanțarea proiectelor culturale de până acum, dar prin acțiuni precum cele ale Filarmonicii și Operei Brasov care au performat întreaga vară în aer liber (Piața Sf. Ioan), brașovenii și turiștii s-au bucurat de un an plin de efervescență. De asemenea, anul acesta au fost anunțate si semnate parteneriate cu unii dintre cei mai mari organizatori de festivaluri din România, respectiv origanizatorii UNTOLD si Electric Castle, care vor crea la Brasov evenimente magnet.