Roxana Sunica

Roxana Sunica e un manager cu o experienta de peste 13 ani in schemele de management ale deseurilor de iluminat si ambalaje si in proiecte culturale. Ca parte a Asociatiei Recolamp, programul EPR infiintat in Romania de catre Philips Lighting, Osram si General Electric in 2007, Roxana a dezvoltat si implementat strategia de marketing si comunicare pentru primele B2C si B2B infrastructuri nationale de colectare pentru lampi si echipament de iluminat de reciclat. In rolul ei de COO la Fepra International, Roxana s-a ocupat de crearea si implementarea strategiei de business pentru 3 organizatii de top care se ocupa cu ambalarea in Romania (peste 300.000 de tone de ambalaje intrate pe piata din partea producatorilor pe care ii reprezinta).

Astazi, Roxana este Bucharest Branch Manager la Denkstatt Romania, consultanti pe capital national si social, parte a Denkstatt Group, companie internationala stabilita in Austria in 1993, focusata pe susutinerea companiilor si autoritatilor in calatoriile lor sustenabila si de mediu. 

Roxana s-a implicat in campaniile de colectare pentru diferite evenimente publice de mari dimensiuni precum ARTmania Festival ( 2018, 2019), vizita Papei la Blaj (2019), BlajaLive (2018, 2019), Awake (2018, 2019) etc