Romanian Music Export

Fii parte din Romanian Music Export și înscrie-ți trupa pentru showcase-ul de la EEMC!

Romanian Music Export este primul program românesc care își asumă zona de promovare și de export muzical la nivel european. Programul va fi prezentat în premieră în cadrul East European Music Conference 2018, care va avea loc la Sala Thalia din Sibiu între 26 și 28 iulie. Conferința, ajunsă la a doua ediție în 2018, continuă inovația pe piața românească a evenimentelor de profil cu acest program de avangardă prezentat în fața celor mai importanți producători, agenți de booking, promotori și operatori culturali din Europa.

Dacă tu sau trupa ta faceți muzică originală (și nu e o trupă tribut, de cover pentru un alt artist sau altă trupă), ești artistul nostru. Avem cinci locuri disponibile pentru spectacolul din data de 26 iulie, plus acces la toate secțiunile conferinței noastre.

Data limită a înscrierilor este 30 aprilie 2018. Lista scurtă a preselecției juriului local va fi anunțată pe data de 18 mai 2018. Lista finală a celor cinci trupe, selectată de un juriu internațional, va fi anunțată pe data de 7 iunie 2018.

Folosește formularul de mai jos pentru a-ți înscrie aplicația:

Date de contact

Social Media

*toate câmpurile sunt obligatorii